De vlag kan in top bij Rob Schippers Keukens in Geleen. In september bestaat de succesvolle keukenzaak aan de Groenstraat 25 jaar. Reden om terug te blikken op 25 geweldige jaren, maar vooral om de blik op de toekomst te richten. Want als het aan eigenaar Rob Schippers ligt, is vanaf nu alles erop gericht om het succes in de toekomst te continueren.

Mike Schippers komt het hechte team versterken. Klanten kunnen met hem kennismaken tijdens de twee Open Dagen, op zaterdag 10 en zondag 11 september, van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Beide dagen verwelkomt Rob Schippers Keukens zijn gasten met een leuke attentie in de volledig vernieuwde showroom.

Wie betaalbaar keukendesign zegt, zegt Rob Schippers. En stilzitten is er niet bij aan de Groenstraat in Geleen. De showroom is totaal vernieuwd: strakker, moderner en klassieker. De klant kan kiezen uit een groot assortiment keukens. En dat eigentijds keukendesign niet per se duur hoeft te zijn, bewijst Rob Schippers met een uiterst klantvriendelijke instapprijs vanaf €3.495,- voor een complete keuken met de allernieuwste apparatuur en werkblad. Er is al een keuken met kookeiland vanaf € 6.500,-.

Op maat
Het 25 jaar jonge familiebedrijf uit Geleen is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en realiseren van de meest uiteenlopende keuken opstellingen. Daarbij signaleert Rob Schippers een opvallende trend van de laatste tijd: “Duurzame, houten keukens zijn duidelijk aan een opmars bezig. Terug naar de natuur is een opvallende trend, vooral onder de jongere generaties. We hebben prachtige, natuurhouten keukens, die een heel milieuvriendelijke indruk maken. Daarnaast blijven natuurlijk de hoogglans keukens ook zeer in trek. We hebben hier echt voor elk wat wils.” Optimale prijskwaliteit verhouding en een deskundig, creatief en profes-sioneel adviesteam zijn sterke troefkaarten in handen van Rob Schippers.
“Deskundig advies en adequate begeleiding van de klant leiden altijd tot creatieve keukenoplossingen in de juiste prijscategorie. Voeg daarbij de perfecte montage en de hoogstaande service en je krijgt een professioneel totaalplaatje, dat de afgelopen 25 jaar steeds ons visitekaartje is geweest.”

Dynamisch bedrijf
Rob Schippers Keukens is in de loop van de afgelopen 25 jaar uit gegroeid tot een uiterst dynamisch bedrijf, met een gevarieerd aanbod keukenmerken en keukenapparatuur in alle prijsklassen.
“Klanten helpen om hun wensen op een budget verantwoorde wijze om te zetten in eigentijds keukendesign; dat is onze uitdaging, elke dag weer. Want bij ons is keukendesign betaalbaar. Creativiteit, klantgerichtheid, degelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn enkele trefwoorden, die Rob Schippers Keukens typeren.”

Uiteraard gaat het zilveren jubileum niet onopgemerkt voorbij.
Diverse acties en aanbiedingen zullen de feestvreugde bij de klanten nog verder verhogen. Het is dan ook absoluut de moeite waard om tijdens de Open Dagen in het jubileumweekend Rob Schippers Keukens eens een bezoekje te brengen. Het voordeel kan al gauw in de honderden euro’s lopen.
Want in het kader van de jubileumacties kunnen klanten bij aankoop van een nieuwe keuken kiezen uit een gratis buitenkeuken van Boretti, een gratis inductiekookplaat of een gratis vaatwasmachine.

Hou ook de totaal vernieuwde website met het laatste nieuws goed in de gaten.